tarieven:

Onze tarieven vergelijken met de tarieven van een "doorsnee sportschool", is appels met peren vergelijken. Bij ons ben je geen nummer maar het middelpunt van de box. Bij ons doe je niet alleen maar leer je ook. Ons doel is het verbeteren van jouw gezondheid en fitheid op een veilige manier. Bij ons train je altijd onder begeleiding van een coach en worden oefeningen en intensiteit waar nodig aangepast. Dus ga je voor kwaliteit en resultaat dan zit je bij ons goed! Daarnaast is bij ons jouw lidmaatschap MAANDELIJKS OPZEGBAAR en kun je altijd een GRATIS proefles doen.
Wij hanteren GEEN INSCHRIJFKOSTEN of administratiekostenDus wat houd je nog tegen?!

ongetemd  onbeperkt € 69,95

roeien, ongetemd, fiitness,kracht, conditie, Strength&Conditioning

Onbeperkt trainen wanneer jij maar wilt. WOD's, Gymnastics, Mobility, Beginners WOD en Power Yoga. Volg meerdere lessen achter elkaar. Kom zo vaak je wilt! Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

getemd 2 x p.w. € 56,50

Freinds, kettlebell, Fitness ,kracht, conditie , Strength & Conditioning

Met dit  lidmaatschap kun jij 2 keer per week komen trainen. Je kunt je net als bij het onbeperkte lidmaatschap voor alle lessen inschrijven. Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.                  

10-RITTEnKAART €112,50

pull up , butterfly pull up, kiping pull up

Drukke baan, druk sociaal leven, weinig tijd en toch wat willen doen aan sport ? Dat kan met onze 10-rittenkaart. Train wanneer jij net dat ene gaatje hebt in je agenda. 10 keer trainen wanneer het jou uitkomt. Je kunt aan alle lessen meedoen en je kaart is maar liefst 6 maanden geldig.                                

Teens 1x/2x       €27,95 / €35,50

CrossTraining, Teens, Fitness, Weightlifting, Sport, Kids, Fit, Power

Iedere woensdag en vrijdag van 16:30 - 17:30 speciaal voor Teens van 10 t/m 16 jaar. Ook dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.


drop-in/losse les
€ 12,50

Toevallig in de buurt en sport je al bij een andere "Box" maar wil je gewoon een keer trainen / les bij ons doen. Meld je dan aan voor een drop-in (losse les).  TIP : Nog geen lid bij een andere "box" meld je dan aan voor een GRATIS proefles.