Onze visie:

Bij Gymbox Ongetemd geloven we dat een positieve instelling en aanmoediging net zo belangrijk zijn als de juiste vorm en techniek.

Door telkens uit je comfortzone te stappen en omdat wij jou en anderen weten te motiveren om net dat beetje extra te geven, word je sneller, fitter en sterker en bouw je zelfvertrouwen op. We zijn er zeker van dat dit een positieve invloed heeft op de andere aspecten in het leven .

 

Gymbox Ongetemd is een sportcentrum (box) en wij geven trainingen door middel van onze eigen visie op het concept Crosstraining. 
W
ij hopen door het bouwen van een gezellige en fitte community, je niet alleen fitter en gezonder wordt dan ooit, maar dat je ook met veel plezier komt trainen!

 

"teamwork                is what              makes the        dream work!!"


High five ,groepstraining, Strength & Conditioning, Kracht , Conditie, Fitness, Sport , Cross-training

Onze trainingen:

De manier waarop wij training geven is een nieuwe manier van fitness, waarin verschillende manieren van trainen gecombineerd zijn tot een trainingsvorm. (Crosstraining). Onze trainingen bevatten namelijk elementen uit het gewichtheffen, powerliften, turnen, atletiek en nog veel meer. Maar het is meer dan dat. Het is een dynamische manier van fitness waarbij de focus ligt op fit, sterk en gezond worden. Het concept komt uit de Verenigde Staten en staat voor een manier van fitness waarbij de nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen. Met functionele bewegingen wordt bedoelt bewegingen waar de mens voor gemaakt is, zoals rennen, springen, duwen, tillen, gooien, klimmen en trekken. Bij Gymbox Ongetemd concentreren wij ons op de functionele fitheid van onze sporters, Jong & Oud. Fitheid waar je dus ook echt iets aan hebt in het dagelijks leven. Wij proberen jou voor te bereiden op alle mogelijke fysieke uitdagingen die je kunt tegen komen in het dagelijks leven.

 

In onze box, wat staat voor sportcentrum, ziet u niet zoals in een typische sportschool tientallen machines staan. Wel zie je materialen als tractorbanden, touwen om in te klimmen, boxen om op te springen, gymnastiekringen, kettlebells, medicijnballen en optrekstangen. Onze trainingen staan voor een gevarieerde manier van trainen, elke training is compleet anders. Je weet nooit wat je van een training kunt verwachten. 

 

Samen hard werken, resultaten behalen en plezier hebben, daar gaat het om bij Gymbox Ongetemd!

 

Tot snel bij Gymbox Ongetemd.