PERSONAL TRAINING VOOR IEDEREEN!

 

Oké, je wilt of moet meer of beter gaan bewegen. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan is onze "budget"  1 op 1 begeleiding in de vorm van Personal training iets voor jou. Al vanaf € 44,95 p.u. kun je terecht voor Personal training.  


Als je bij Gymbox Ongetemd Personal training afneemt krijg je ook echt een trainingstraject dat strikt persoonlijk en helemaal is afgestemd op jouw doelen. Of dit nu esthetisch is (afvallen, meer gespierd), of meer prestatiegericht (sterker of sneller), of wellicht heel sportspecifiek (sneller worden met voetbal), onze methodische aanpak is breed toepasbaar. Een Personal training sessie kan op elk gewenst tijdstip ingepland worden m.u.v. zondag.

Personal training stopt niet met een uurtje training met persoonlijke begeleiding. Sterker nog: daar start het niet eens mee. Als je bij Gymbox Ongetemd Personal training afneemt gaan we eerst in een uitgebreid gesprek na wat jouw doelen en mogelijkheden zijn. Om een duidelijk beeld van je  trainingsdoel en belastbaarheid te krijgen doen wij een  intake. Deze bestaat uit een anamnese (gesprek) en een aantal metingen. Zoals gewicht, lengte, vet %,  BMI, kracht en conditie. Op basis van deze gegevens maken wij en plan. Dit plan omvat meer dan alleen trainen. Ook rust en voeding nemen hier een belangrijke plaats in. Uiteindelijk gaat het om het behalen van je doelen en dat je na een Personal trainingstraject genoeg handvatten hebt om het zelf aan de gang te kunnen gaan. It's not a lifestyle, it's a way of life.....

Het verhaal van Nathasja:

Gewicht: 62,4 (-5,4kg)

Vet: 20,9%(-11,8%)

Spier: 35,4% (+6,3%)

Buikomvang : 81(-6 cm)
Na jaren lang fitnessen was het tijd voor wat anders. Door filmpjes van de CrossFit Games op Youtube begonnen we in de sportschool zelf wat aan te rommelen. Al snel merkte we dat we meer en vooral goede begeleiding nodig hadden. Na wat zoekwerk zijn we terecht gekomen bij Gymbox Ongetemd. We waren al fit en goed bezig dachten wij, maar wij wilde meer. Na een aantal maanden trainen was er een infoavond over voeding. Wij wilde  erachter komen wat voeding voor ons kon doen. Onder begeleiding van Jennifer en Ewout zijn we begonnen met de Droogtrain Challenge, samen met mijn man. Wat bleek, ik at eigenlijk te weinig en ik moest dus meer gaan eten en in andere verhoudingen. Ik ben zeer blij met mijn resultaten en heb nu meer inzicht gekregen in wat goed voor mijn lijf is. De begeleiding hierbij was en is super.

 

Het verhaal van Remco:
Gewicht: 93,3 naar 85,9 (- 7,4kg)

Vet%: 21,1% naar 13,2% ( - 7,9%)

Spier%: 36,5% naar 40,7% ( + 4,2%)

Buikomvang: 91 naar 84 c (-7cm)
Na een aantal jaren fitnessen en hardlopen, zochten we een nieuwe uitdaging en die vonden we bij Gymbox Ongetemd. Na een paar maanden van veel trainen, heel veel plezier, goede begeleiding en een goede sfeer, merkten we al een enorm verschil in onze fitheid. Uit pure nieuwsgierigheid naar wat er daarnaast (op 46 jarige leeftijd) nog bereikbaar is, heb ik ook meegedaan aan de "Droogtrain Challenge". Uiteindelijk hebben we 8 weken meegedaan en met een verbluffend resultaat! Ik zal niet zeggen dat het altijd gemakkelijk was, het was zeker een kwestie van volhouden en doorzetten, maar het was zeker de moeite waard. Verbazingwekkend hoeveel invloed je voeding nog heeft op trainingen en je fysiek. Ik neem deze ervaring en inzichten zeker mee de toekomst in.

 Ik voel mij fitter en gezonder dan ooit...."Age realy is, just a number"...


Het verhaal van Sven:
Al jaren lang vond ik mijzelf te zwaar en wilde ik hier nu eens echt wat aan gaan doen. Naast het voetvallen begon ik met één keer in de week personal training. Maar ik merkte al snel dat als ik mijn doelen wilde behalen er meer voor nodig was. Al gauw ben ik 2 keer per week gaan trainen met Ewout. Naast het trainen hebben wij samen gekeken naar mijn voeding. Hier hebben wij stap voor stap kleine aanpassingen in gemaakt zodat ik het ook op de lange termijn vol zou blijven houden en met resultaat.
Nu ruim 21 kilo lichter voel ik me fitter, sterker, en heb ik veel meer energie!  

Het verhaal van Iris:
Al vanaf jongs af aan worstel ik met mijn gewicht. Na jaren te zwaar geweest te zijn en alle diëten en sportscholen al geprobeerd te hebben was ik nog steeds te zwaar. Ik ben nog jong en dacht zo wil ik niet oud worden. Dus in plaats van weer voor een low budget sportschool te kiezen had ik besloten dat ik meer begeleiding nodig had en dat vond ik bij de personal training van Gymbox Ongetemd. Naast het sporten heb ik ook mijn eetgewoontes aangepast dit hebben wij heel geleidelijk gedaan zodat ik niet zou terug vallen in mijn oude gewoontes. inmiddels ben ik 35 KG afgevallen en heb ik zelfs de 5 kilometer colour run gelopen. Iets waar ik vroeger alleen maar van durfde te dromen. 


Het verhaal van Jeroen:
Ik was al even aan het trainen en vroeg mij af wat is er nu allemaal mogelijk in 1 jaar. Dus ik had vorig jaar als zomervakantie doel gesteld dat de eerst volgende vakantie mijn lijf zomer ready zou moeten zijn. Ik ben naar Ewout toe gegaan om mij hierbij te helpen. Hij heeft voor mij toen een voedings- en trainingsprogramma gemaakt waarbij in de eerst periode de nadruk lag op spieropbouw (bulken).
Hierbij hebben wij gekeken naar wat voor mij de juiste hoeveelheid kcal inname is en in welke verhouding (koolhydraten,vetten en eiwitten). Zodat ik precies genoeg aan zou komen voor maximale spiergroei, zonder al te veel in vetmassa aan te komen.
In februari ging het roer om en ben ik begonnen met droog trainen. Wij hebben wekelijks gemeten of ik niet te veel of te weinig afviel. Nu 12 weken verder ben ik bijna 10 kilo afgevallen van 74 kg naar 65 kg en is mijn vetpercentage van 20% naar 12%  gedaald en is mijn lijf zomerready!!

TARIEVEN:

frontsquat, personal training

INTAKE                   GRATIS

2 x p.w. Of meer € 44,95 p.u.

1x per week         € 54,50 p.u

losse sessie        € 59,95 p.u.

Duo training         € 81,75 1x p.w.

Duo training        € 67,50 2x p.w.

 

*Onze personal trainingstarieven zijn ex. 9% btw. en per uur.